18

Vergaderen in Arnhem

Bruisend vergaderen

Ben je op zoek naar een ruimte waar je snel en gemakkelijk kan vergaderen?  Een representatief en bruisend pand, met volop faciliteiten, zorgt voor een frisse kijk en volop creativiteit! 

Bij Greenville Meet-in bieden we je diverse vergaderruimtes van 2 tot 30 personen, met koffie en thee of inclusief een complete lunch of diner.

Eat-in

Ook voor een gezellige en smaakvolle afsluiting van je vergadering kun je bij ons terecht. Onze Eat-in is een prettige locatie voor een bedrijfsborrel of -diner. De inspirerende aankleding zorgt voor een welkome afwisseling en biedt de gelegenheid om nog even na te praten.

Buiten openingstijden kun je de Eat-in ook huren als locatie voor een informele bedrijfspresentatie. En uiteraard kunnen we daarbij zorgen voor een hapje en drankje! 

Faciliteiten

De locatie in Zuidpoort biedt voldoende gratis parkeerplaatsen, uitgebreide cateringmogelijkheden en high speed internet door het hele gebouw. Daarnaast verzorgen we alle audiovisuele middelen die je nodig hebt om van je bijeenkomst een succes te maken.

Betaalbaar

Onze vergaderruimtes en bijpassende arrangementen zijn betaalbaar en laagdrempelig. Iedereen kan bij ons terecht: of je nu eenmalig een dagdeel wilt huren of een complete week. Je huurt al een vergaderruimte inclusief koffie en thee vanaf slechts € 9,- per persoon.Plan uw meeting!

Mail naar info@greenville-eatin.nl of bel ons op 026-2600006.