18

Meet-in

Vergaderen

Ben je op zoek naar een ruimte waar je snel en gemakkelijk kan vergaderen in een representatief en bruisend pand met vollop faciliteiten?

Bij Greenville Meet-in bieden we je diverse vergaderruimtes van 2 tot 30 personen, alleen met koffie en thee of inclusief een complete lunch of diner.

Eat-in

Ook voor een gezellige en smaakvolle afsluiting van je vergadering kun je bij ons terecht. Onze Eat-in is een prettige locatie voor een bedrijfsborrel of -diner. De inspirerende aankleding zorgt voor een welkome afwisseling en biedt de gelegenheid om nog even "na te praten".

Na openingstijden kun je de Eat-in ook huren voor een informele bedrijfspresentatie onder het genot van een hapje en drankje.

Faciliteiten

De locatie in Zuidpoort biedt voldoende gratis parkeerplaatsen, uitgebreide catering mogelijkheden en high speed internet door het hele gebouw. Wij verzorgen alle audiovisuele middelen die je nodig hebt om van je bijeenkomst een succes te maken.

Betaalbaar

Onze vergaderruimtes en bijpassende arrangementen zijn betaalbaar en laag drempelig. Iedereen kan bij ons terecht, of je nu eenmalig een dagdeel wilt huren of een complete week. Je huurt al een vergaderruimte inclusief koffie en thee vanaf € 9,- per persoon.

Plan uw meeting!


Velden met een * zijn verplicht